MODUL 4:

STORY – Skab empati med din historie

Torsdag den 9. december 2021

Alle har en unik historie, en signaturhistorie, ligesom en underskrift eller stemme. Historien handler om dig selv og dine personlige oplevelser og måske allervigtigst: Hvorfor og hvordan du er er blevet den, du er i dag. 

 

Kunsten at kunne fortælle en historie er et stærkt værktøj til at synliggøre og fremhæve personens eller virksomhedens professionelle DNA. Ved at bruge stemme, kropssprog og historie skabes en narrativ empati, der vil få tilhørerne til at lytte aktivt og leve sig ind i budskabet. En stærk personlig historie kan skabe en umiddelbar forbindelse til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

 

På dette modul arbejder vi med at formulere og præsentere den enkelte deltagers personlige historie. Et stærkt lederskab bygger på modet til at turde bruge sin unikke stemme, originalitet og individuelle historie. 

1. Voice

Grundlæggende stemmetræning

23. september 2021

5. Purpose

Formål og indlevelse

11. januar 2022

2. Body

Nonverbal kommunikation og kropssprog
26. oktober 2021

Anbefalinger

Kundeoplevelser

Hvad siger andre?

3. Breath

Pausen og åndedrættet

18. november 2021

4. Story

Den gode historie

9. december 2021

Forløbet er designet, så deltagernes nye færdigheder trænes og forankres i praksis undervejs og støtter udviklingen af kreativitet og opfindsomhed, kunsten at improvisere og ikke mindst evnen til at lytte. Alt sammen med det formål at skabe værdifulde forandringer.

FORM 

Undervisningen er en blanding af individuelle - og holdøvelser. Aktiv scenetræning er et gennemgående element og alle deltager aktivt for at få maksimalt udbytte. Signaturhistorien spiller en central rolle og danner fundamentet for det videre arbejde med din stemme. 

DIN INVESTERING - 25.700 kr. (ekskl. moms)

  • Kan betales i 4 rater à kr. 6.500,- ekskl. moms

  • Enkelte moduler: kr. 6.000,- ekskl. moms pr. stk.

 

INKLUDERET

  • 5 moduler, video med øvelser, tekster og undervisningsmateriale. 

  • Forplejning: morgenmad, frokost, kaffe/te, kage, frugt og snacks.
     

Forløbet foregår på Skodsborg Kurhotel.
 

TILMELD DIG VED AT KONTAKTE MIG PÅ: 
 

Merete Nørgaard

Tlf. 26 15 55 92
info@livingvoice.dk