top of page

Stemmetræning:
NÅR DU HOLDER MANGE 

PAUSER

BLIVER DET DU SIGER STÆRKERE

 

MERETE NØRGAARD

Jeg er professionel stemmetræner og har hjulpet en lang række ledere i det danske erhvervs- og kulturliv med at forbedre deres fremtoning.

 

Jeg har en baggrund som skuespiller og en mastergrad i teater og stemmetræning.

 

Jeg er skolet af internationale stemmetrænere fra Milano, London og New York og har mere end 18 års erfaring med at styrke stemmen og dens særlige kvaliteter. 

 

Gennem min virksomhed Living Voice arbejder jeg med ledere og formidlere og hjælper dem til at blive bedre talere og opnå autentisk lederskab. 

Min historie begynder med røde pletter på halsen, høj puls og frygten for at tale foran publikum. For mange år siden besluttede jeg at vende den frygt til min fordel.

 

Den udvikling har givet mig værktøjskassen til at vise dig vejen til din store præstation. Der hvor du brænder igennem og bryder din lydmur.

 

Jeg arbejder konkret og fysisk med din stemme og skræller alt det væk, der ikke er dig – så du står skarpt og levende. Stemmearbejde er en kilde til visdom og selvindsigt, som arbejder sublimt sammen med en hvilken som helst anden udviklingsmetode, du bruger. 

 

Tør du finde den ukendte plet i dig selv, som vækker din nervøsitet og gør din stemme levende? Så er du ikke bare en professionel, der har sagt det samme tusind gange før – men en professionel, der taler fra hjertet.

 

Selv om de røde pletter for længst er forsvundet, er nervøsitet stadig drivkraften i mit arbejde – eller som jeg udtrykker det: Er du aldrig nervøs, er det fordi, du har sat din stemme på autopilot.

 

Ønsker du mere gennemslagskraft?

 

Jeg vil elske at hjælpe dig med at finde din stemme og lære dig at brænde igennem, så dine budskaber går rent ind hos dine modtagere og dine historier og pointer bliver husket.

 

Merete Nørgaard

Stemme & performance træner
Forfatter

Master I teater

 

Merete Nørgaard
bottom of page