top of page

MERE STEMME

MERE DIG

MERE SUCCES

Maja Lykketoft 

Cand. mag. i dansk og litteratur med speciale i formidling og journalistik. 

Jeg synes, at kursets holistiske tilgang til det at stå frem og tage ordet var meget brugbar. 

Merete arbejder med en solid kombination af øvelser med krop, stemme og åndedræt og en signaturhistorie, der tilsammen giver den nødvendige selvindsigt til at fremstå autentisk.  

Det var utrolig lærerigt at arbejde med sin signaturhistorie - og opleve de øvrige kursisters arbejde med deres. 

Merete er en eminent læremester, der med sin store viden, milde væsen og lydhørhed overfor sine kursister fik skabt et ualmindeligt trygt og tillidfuldt arbejdsrum.  

Skodsborg er desuden er smukt og roligt sted - og kongeværelset var nok det mest fantastiske kursuslokale jeg nogensinde har været i.

image2.jpeg

Helle Mai Nielsen

Projektleder og Iværksætter

Da mit projekt ikke kunne komme ud til mine kunder før jeg var villig til at blive set og hørt, besluttede jeg mig at krybe ud af mine trygge kreative rammer, og bestilte et par coaching timer ved Merete.

Jeg blev hurtigt klar over hvormeget jeg havde brug for denne træning, ikke kun for at kunne præsentere og holde foredrag, men i aller højeste grad også den dybere kontakt til mig selv og min krop. Og jeg tilmeldte mig straks til Living Voice Leadership forløbet.

 

Det har været mere end et fantastisk forløb. Jeg havde ingen ide´om hvad jeg rent faktisk har af stemme resourcer, og selvom jeg stadig er ny i faget 'on stage', har jeg fundet både styrke og glæde ved at stå på en scene.

Forløbet er bygget op så fint! Vi, en lille gruppe dedikerede kursister, vi blev nudget fra gang til gang, hvor hver modul bygger op og oven på hinanden.

Merete´s meget professionelle undervisning, er krydret med powerfulde øvelser, hjemmearbejde, god humor, grin og kærlighed. Jeg har følt mig tryg og inspireret hele vejen igennem.

Jeg er imponeret over hvor meget Merete kan leve sig ind i hver enkelt deltager og støtte op og give feedback der er så præcist. Og hvis du ikke tror du er god til at fortælle historier, så må du tro om igen. 

Smukt, berigende og powerfuldt.

Tak Merete.

117.0671.jpg

Emilie Ventujol 
Creator of Pierrot la Lune - Organic Children Fashion

Jeg har netop haft den fornøjelse at blive coachet af Merete inden jeg skulle på TV for første gang i mit liv. Det var en helt fantastisk oplevelse for det første fordi Merete er helt igennem et sødt og kærligt menneske og fik min selvtillid fra ok til helt i top, men også fordi jeg fik en oplevelse, der gik helt udover mine forventninger. 

Jeg oplevede min stemme forvandle sig til et fundament som jeg kunne læne mig op ad og dermed hvile i min performance i stedet for at være kontrollerende og anspændt. 

Jeg har i 25 år praktiseret meditation, er optaget af bevidsthed og har beskæftiget mig med den slags længe. Det var helt klart en af de aller bedste oplevelser jeg længe har haft og det forårsagede at min perfomance gik langt udover alt forventning og var en sjov og berigende oplevelse. 

Jeg kan varmt anbefale Merete, ikke nødvendigvis kun hvis du har en stor performance men også hvis du ønsker at komme tættere på dig selv og bruge din stemmes mange magiske elementer på en ny og berigende måde. 

Emilie.jpeg

Mette Rønning Steffensen

Projektleder  DTU

Det har været en spændende og livgivende rejse at deltage i Living Voice Leadership Extensive. Selv om jeg både synger og er vant til at arbejde med fysisk og mental træning, har stemme- og performancetræningen givet en helt anderledes og dybere indsigt i, hvad jeg kan og hvem jeg er som person.

 

Jeg har fået fat i de dybere toner af min stemme, som giver en større tyngde i min kommunikation, og jeg er blevet mere bevidst om effekten af at bringe personlige historier ind i arbejdslivet.

 

Tusind tak Merete for at føre os så trygt og kyndigt igennem.

Mette_Rønning_Steffensen_900x1200.jpg

Mette Christensen

Fundraiser DTU

Min deltagelse i Meretes kursus Living Voice har givet mig lejlighed til at arbejde med mig selv som person – få kigget indad på min kerne og på hvad der er vigtigt for mig.

 

Åndedræts- og stemmeøvelserne har været som en fantastisk åbenbaring af den utrolige og uventede kraft vi har i stemmen. Det har været vildt - og vildt fedt - at opdage.

 

Merete har sat trygge rammer og skabt et læringsmiljø, så vi alle kunne give af os selv og prøve os selv af. Og derfor har vi kunnet inspirere hindanden med vores måde at se verden på, vores ståsted og vores kerne.

 

Kurset har helt klart flyttet mig og givet mig mod til at træde ud af komfortzonen og prøve nye ting af. Og så har det tændt en lille flamme i mig for Shakespeare.

Skærmbillede 2019-03-18 kl. 10.27.18.png
Skærmbillede 2019-03-18 kl. 10.27.18.png

Anne Brandt Christensen

Advokat og professionel underviser 

Merete er topprofessionel og har en fin evne til at få gennemslagskraft og autencitet frem i både unge og garvede workshopdeltagere.

Hun arbejder på et højt og udfordrende niveau, og alle får udbytte og inspiration med derfra, uanset tidligere erfaring og ballast. 

Hun formår at inspirere og styrke den enkeltes stemme til et nyt og forbedret kommunikativt potentiale. 

At deltage i kurser hos Merete er et super værktøj til både personlig og professionel udvikling, samlet i ét. 

Anne.jpeg

Marie Langmarch

Kræftens Bekæmpelse 

 

"Meget veltilrettelagt, fantastisk positiv energi og et godt niveau - alle blev udfordret og forbedrede sig.


Merete er god til, at favne den enkelte, skubbe på og skabe et tillidsfuldt rum, hvor man tør give sig 100%. Der var en god balance mellem faglig formidling og øvelser. På blot 2 dage har jeg fået simple, men meget relevante redskaber ind under huden og med mig hjem.

 

De simple justeringer har gjort en stor forskel (også efter kurset), så alt i alt et meget stort udbytte af 2 dage.

Jeg har fået mere ro, bedre forbindelse mellem hoved og krop og gode redskaber, jeg kan bruge fremover"

Louise Gade

Psykomotorisk Terapeut, Teaterpædagog og Scenekunstner

www.louisesoley.com / Insta: @Guidedbylouisegade

"Jeg har været på mange forskellige uddannelser og kurset i performance og stemmetræning. Men kurset hos Merete har givet mig noget helt andet end jeg før har prøvet. Jeg har udviklet nogle nye sider af mig selv, så som min tale stemme og mod til at vise mig selv sårbart foran andre, mens jeg performer. Jeg fandt mig selv på sidste modul stående foran de andre fra holdet og talte frit fra leveren, med en personlig og stærk stemme og følte mig nærværende og rolig, frem for ude af kroppen og nervøs. Jeg havde det godt med at stå der og kunne tage min tid og eje retten til at være på, som Merete sætter fokus på i løbet af kurset. Meretes måde at imødekomme og se alles styrker og udviklingspotentialer er virkelig inspirerende og smuk! Jeg oplevede hele forløbet som en velstøbt udviklingsrejse hvor der for hvert modul blev tilføjet nye lag at afprøve med stemmen og måden at stå foran andre og performe. Jeg kan kun på det varmest anbefale det til alle der ønsker at stå frem som et mere helt menneske, forankret i sig selv og sit potentiale."

CVbillede (1).jpeg

Frederik Sjørslev Søgaard

Direktør i Tryg 

 

Jeg har arbejdet med Merete og hun har absolut hjulpet mig til at blive en meget bedre kommunikator gennem stemmetræning.

Og særligt træning i brug af pauser, samt scene nærvær.

 

Merete har udfordrede den måde jeg førhen kommunikerede på. 

Den forandringsparate vil i Meretes hænder altid kunne løfte sig selv til et langt højere nærværende niveau.  

Nikolaj Madsen,

Director R&D, Radiometer  

 

"Being a senior leader communication and personal power are key competences.
 

During 5 private lessons Merete opened up my voice which has  strengthened my verbal communication and thereby increased my ability to reach a larger audience.

 

Merete has a unique ability to create a safe learning environment and the impact has been significant. I can only give my best recommendations to Merete".

Bent Walter Jensen, afdelingsformand & hovedbestyreslesmedlem, Lederne Sydøstjylland

Lederne Sydøstjylland vil gerne takke for et fantastisk levende arrangement for 40 ledere. På 2 timer fik vore deltagere sat uopdagede sider af deres lederskab på prøve alle deltog aktivt i Meretes Professionelle og kyndige måde at træne vore stemmer, vi fik også set enkelte deltagere arbejde med deres kropssprog og brug af hele deres stemmetræning, som man straks så og hørte resultat af.

Absolut en dag vi sent vil glemme. Jeg kan varmt anbefale kursus for alle, der arbejder med formidling. 

Anne Bach Waagstein, presseansvarlig i Forebyggelse & Oplysning, Kræftens Bekæmpelse

 

"Merete Nørgaards koncept Living Voice Leadership har været en kæmpe øjenåbner. Jeg har opdaget blinde pletter og nyt potentiale i mig selv, som har ændret hele min måde at arbejde og kommunikere på.

 

Det hele er foregået i en på én gang tryg, uformel og professionel atmosfære, som sikrede, at jeg rykkede mig ved hvert kursus. Jeg vil anbefale Living Voice Leadership til alle - og gerne som en blanding af holdtimer og private lektioner".

 

Thomas Randrup Pedersen Antropolog,

København Universitet

 

Merete Nørgaard er fortryllende – en sand forvandlingskunstner. Jeg har set hendes magi virke. Først for en kollega og siden for mig selv. Den er god nok. Merete kan gøre din stemme levende – nuanceret og klangfuld. Og ikke nok med det, Merete kan også få dig til at føle dig mere levende, mere autentisk, gennem arbejdet med din stemmes kraft, dens højder og dybder. Jeg bruger Living Voice, fordi Merete er en formidabel og superprofessionel stemmetræner, der med hendes empatiske og tillidsvækkende tilgang, hjælper mig til at præstere og præsentere mit bedste – hver gang – fra interviewet i mødelokalet til forelæsningen fra talerstolen. Derfor har Merete Nørgaard min varmeste anbefaling.      

 

Thomas Kenfelt, We Do Branding

 

"Jeg tilmeldte mig Merete Nørgaards Living Voice Leadership kursusforløb, da jeg længe har haft et stort ønske om blive endu bedre til at stå på scenen. 

Forløbet har været med til at få helt nye sider frem i mig, som jeg inderst inde måske godt vidste lå gemt i mig, men som jeg slet ikke var klar over hvordan jeg kunne få ud og få sagt. Jeg er nu bevist om hvorfor jeg netop laver det jeg laver, og har stor passion for det. Min signaturhistorie sidder lige i skabet, og er helt uden filter.

På hvert modul har jeg følt mig mega udfordret, men hey, det er vel også der vi flytter os aller mest. Merete har i den grad, været med til at jeg har flyttet mig.

Jeg glæder mig nu til at komme ud på scenen, og bruge alle de fantastiske værktøjer, som jeg har lært på forløbet. Tusinde tak for dig Merete."

Patrik Gustavsson, forretningsudvikler, ARC

"Living Voice Leadership forløbet har givet mig nogle stærke og konkrete redskaber til, hvordan jeg kan styrke min gennemslagskraft og autoritet igennem min stemme. Som afledt effekt er jeg blevet mere afklaret om mine egne styrker og kompetencer samt min egen personlige historie.
Merete Nørgaard er en skarp formidler og yderst professionel underviser. Hendes stærke faglighed og evne til at skabe en behagelig og tryg atmosfære har været stærkt medvirkende til at få det absolut bedste ud af mig og mine medkursister – samtidigt som vi har haft det sjovt sammen" 

Anna Gitte Lund, HR Direktør TDC.

"Jeg oplever, der er en åbenhed overfor metoder og værktøjer, der virker. Ligesom der er en åbenhed overfor Meretes metoder både på team og individuelt niveau. Meretes metoder er for mig en ny måde at arbejde med performance på. Det sagt oplever jeg ikke, der er noget hokuspokus i det grundlæggende i Meretes metoder. Helt tilbage til antikken var det anerkendt, at den overbevisende tale populært sagt afhang både af indhold og form, hvor form var afhængig af talerens troværdighed og den følelse han el. hun var i stand til at vække hos modtageren. I dag vil vi nok kalde formen eller kombinationen mellem troværdighed og evnen til at berøre følelser for autenticitet. Indholdet er stadig vigtigt, vi kan bare meget mere, hvis vi også arbejder med formen. Det er det sidste Merete metoder mestre."          

Employers, DIS

"Excellent instructor, highly professional and personal, I have many new tools now to use in the classroom effective communication being a key element”

 

"It was FANTASTIC and almost life changing. I can only recommend the course and Merete too, who is fantastic, honest and so talented." ​

Linda Wulf-Andersen, Senior Scientist Novozymes A/S

"Jeg har i forbindelse med mit medlemskab i netværket Plan A haft fornøjelsen af at blive inspireret, bevæget og flyttet af Merete Nørgaard fra Living Voice. Merete har givet mig et nyt perspektiv på gennemslagskraft, som jeg i den grad tager med mig på arbejde, men også helt generelt i livet. Merete forstår at fascinere og formidle budskabet om stemmens kraft, så kroppen husker det bagefter. Det har været en god oplevelse og appetitvækker på noget jeg gerne vil lære meget mere om. Meretes professionelle undervisning er effektiv og jeg vil varmt anbefale Living Voice til alle der har lyst til et personligt udviklingsspring.

Christian Have, Kreativ Direktør

 

"Jeg oplevede Merete Nørgaard på Hald Hovedgaard på tre timer gøre en afgørende forskel for 30 danske skønlitterære forfattere.

Med empati, humor og et stringent og topprofessionelt fokus bibragte hun workshopdeltagerne en forståelse af stemmens betydning og kommunikative potentiale. Det var på alle planer en oplevelse....og for deltagerne en afgørende transformation."       

 

Per Korup-Lauridsen, afdelingschef, SAMPENSION, Hellerup

 

"Lige fra første ord satte Merete Nørgaard scenen og med stor indsigt og professionalisme hjalp hun os med at få øje på, hvordan vi hver især kan arbejde videre med vores eget stemmepotentiale. 

 

Når det handler om det talte ord, er stemmen alfa og omega. Du kan lære nok så mange tekniske præsentationskneb, men har du ikke din stemme med dig, er alt andet lige meget. Eminent og ekstraordinært forløb."

 

Leise Rikke Pedersen, Chefrådgiver Danica Pension

"Living Voice har givet mig udvikling af min stemme på en befriende tillidsfuld måde. Det har givet mig langt mere vidtrækkende resultater end jeg har forestillet mig, som også kommer til udtryk i form af mod og glæde.

Jeg kan varmt anbefale Meretes undervisning, hun har et særdeles vindende væsen, som på kort tid får alle på holdet til at bløde op og gå all in og ud af komfortzonen. Meget spændende proces at være i. Hun er dybt engageret i hver enkelt og et særdeles kompetent menneske. Jeg har lært meget om brug af min stemme, også den nonverbale og ikke mindst træningen af den.

Vigtigst af alt, jeg har fundet ud hvordan min stemme har rødder i min historie og Meretes værktøjer har gjort mig endnu mere bevidst i brugen af min stemme og min fremtoning. Jeg ønsker at alle får mulighed for at gennemgå samme proces.

Det er en gave at give dig selv, uanset hvad du skal bruge det til."

Peter Bo Jørgensen, Speciallæge

"Meget brugbart og direkte anvendeligt både i daglig ledelse samt i performance og præsentationer"

DJØJ, Klubben Forsvarskommandoen

"Vi havde i DJØF – klubben, Forsvarskommandoen, en meget underholdende og lærerig eftermiddag sammen med Merete Nørgaard.

For mange af os var de individuelle øvelser udfordrende, men Merete forstod at skabe en tryg stemning, hvor vi fik en hel ny indsigt i, hvordan man med stemme og kropssprog kan brænde tydeligere igennem overfor andre. Et anbefalelsesværdigt kursus for alle, der arbejder med formidling."

Merete Ørting, Pianist

"Der er en sublim balance i Merete Nørgaards LVL træningsforløb. Flowet, progressionen, appetitvækkerne, alt er doseret af en rolig og kompetent hånd. Der bliver gødet og lagt kim ned i deltagerne undervejs, som viser sig til slut. Med stor humor og åbenhed. Jeg har svært ved at begribe, at vi har været det første LVL hold. Det har været så dejligt at være med."

 

 

Anja Simonsen, antropolog

 

 

"Jeg fik anbefalet at kontakte Merete fra Living Voices gennem min lillebror, der havde oplevet hende til en workshop på sit arbejde. Og hvor er jeg glad for at jeg valgte at lytte til ham! At formidle om andre folks skæbner, som jeg gør, fortjener ikke kun at blive fortalt, men fremført på en måde, så budskabet når ud. Stærkt og powerfuldt!

 

Det er præcis, hvad Merete hjælper mig med at gøre. Hun har gjort mig opmærksom på, hvor vigtig det er, at hele kroppen får lov til at komme i spil, og hvordan man gennem forskellige øvelser kan opbygge en styrke, både fysisk og psykisk, der hjælper med at budskabet når helt ud.

 

At sidde til en workshop, markere for at bidrage uden hjertebanken og med overskudet til at tale langsomt og kigge rundt på alle de deltagende er en kæmpe succes for mig - en succes Merete har været med til at skabe!"

Hans Jacob Petersen, Erhverskonsulent

"Det har været en fornøjelse under Meretes kyndige ledelse, at opdage hvad en stemme og en stemmes dybde betyder for et menneske, også på de dybere planer.

Det har været en stor oplevelse at teste mig selv og mit mod af og blive guidet til at lande på sikker grund."


 

Charlotte Rahbek, Ledende oversygeplejerske MHM, Hillerød Hospital

"Bruger Innovation i min afdeling forudsætter, at jeg som leder

tør slippe fortiden og prøve nye veje i mit lederskab i tæt relation til andre.

Fantastisk i Meretes professionelle lærings rum gav mig en ny vigtig

Indsigt i lederskabets magt.

Læringen er både stærkt vanedannende og anbefalelsesværdig."

Anmelder Per Theil, Berlingske Tidende.

”Gode stemme glemmer man aldrig”

 

Merete Nørgaards satte sig fast i øregangen: Hun blev den menneskelige stemme! Hun har en forunderlig taleteknik, som især egner sig for det modernes: Sjælfuld uden at være realisme-psykologisk: kunstig og vanvittig inderlig.
 

Mette Faber, Strategi & Planchef Frederiksberg Hospital 

” På 1 ½ time fik 70 deltagere sat uopdagede sider af deres lederskab på spil”

og fundet rum, hvor ledere kan hente mere gennemslagskraft.

Interessant, tankevækkende lærerigt og engagerende.

Mette Faber Overlæge – Strategi & Planchef Frederiksberg Hospital

Kirsten Gelting, Fuldmægtig og Projektkoordinator

”Jeg er dybt imponeret af Meretes professionalisme, autencitet og indfølingsevne” –

vi fik hver især gennem arbejdet med stemmen og præsentationstekniske øvelser åbnet for muligheden for at komme ud over kanten, og i dialog med publikum på en ny måde. En meget stor oplevelse."

 

Lene Westergaard, Fuldmægtig & Forhandler, Miljøministeriet

"Jeg har gået til individuel stemmetræning hos Merete i 4 mdr og har ingen planer om at stoppe. Rent professionelt har stemmetræningen givet mig ro, selvsikkerhed og nærvær i forbindelse med mundtlige præstationer  ,som ofte er henvendt til mange mennesker. Nu tør jeg i langt højere grad være tilstede i mit professionelle virke, og andre har bemærket, at dét jeg siger, fremkommer mere levende og selvfølgeligt.

Personligt oplever jeg større balance mellem det rationelle og følelsesmæssige plan. Merete er som underviser ægte, tillidskabende og yderst kompetent."

 

Jørgen Dreyer, Områdechef, cand. scient. po.

"Det var en spændende og udfordrende dag. Godt at arbejde med stemmen og få sat fokus på, hvor meget den betyder for den personlige gennemslagskraft.

 

Det lykkedes for Merete, at få hul på en flok "tørre teknikere". Hun fik i hvert fald ført os et sted hen, hvor vi ikke plejer at befinde os. Vi tror også, at hun rørte noget væsentligt i mange af os - med gode udviklingsmuligheder til følge. Tak for den læring."

 

 

Anne Deppe, Training consulent, Magasin du Nord

"Merete Nørgaard er en stemme-nørd med stort S. Der er ingen tvivl om at vi har med eliten at gøre når vi arbejder med Merete. Jeg har haft fornøjelsen af at lave en workshop sammen med Merete i Magasin,  - Merete er hands-on, spot-on og game-on. De resultater jeg oplevede i teamet på blot en time overgik alle mine forventninger, som i forvejen var skyhøje fordi jeg kendte Merete i forvejen.

Merete får mine absolutte varmeste anbefalinger med herfra."

 

 

 

Anmelder Anne Middelboe Christensen, Information

”Merete Nørgaard slipper ordenes kraft løs i kroppen”

Merete Nørgaards store og særprægede talent, hun forener kroppens vildskab med sindets poesi.

Det er så stærkt spillet at tilskueren næsten glemmer historien.

Vibeke Ankjær, Skuespiller.

 

 

"Merete Nørgaard er en yderst kompetent og begejstret underviser, der smitter og inspirerer gennem sit dygtige faglige fundament som stemmetræner. Hun formår simpelthen at skabe en atmosfære af stor tillid mødt med kærlige krav, der får os til at opdage kræfter i os selv, vi ikke anede, at vi ejede.

Gennem enkle, men virkningsfulde øvelser lærer du at nyde, at stå foran dit publikum med en stemme autenticitet, der kan formidle dit budskab med stort nærvær."                                                                                                                                                                                                  

Rikke Godthjælp, Akupunktur og Posturolog.

 

 

 

”I fantastiske omgivelser på Comwell i Snekkersten deltog jeg på en udviklende og brugbar stemme workshop med Merete Nørgaard”

” Workshoppen gav  mig en bevidsthed om, hvordan jeg påvirker andre med min stemme og hvad jeg kan gøre for, at komme igennem med mit budskab, som jeg ønsker det.

Stemme workshoppen gav mig stof til eftertanke på flere planer.

Holdet er baseret på 8 deltagere og derfor er der tid til individuelt arbejde, så kurset bliver meget personligt.

Jeg vil anbefale kurset til alle der arbejder med, at kommunikere et budskab til andre – om det drejer sig  fra behandler til patient eller foredragsholdere”.

Signe Rekve, Souschef og organisationskonsulent

 

"Merete Nørgaards naturlige autoritet og tillidsskabende væsen får stemmen frem i enhver.

 

De fleste voksne har ellers en skræk for at skulle tale foran en forsamling. Den skræk forsvinder under Meretes stemmeworkshop. På ganske kort tid skaber hun et rum for kursisterne, hvor de personlige grænser bliver løsere. Det kan føles som at stå med ryggen mod muren, når Merete insisterer på, at man kan bruge sin stemme bedre, give den fylde og kraft. Det geniale er, når man står op ad den mur, er der kun én vej frem. Og den lokker Merete dig til at bruge."

 

 

 

 

Signe_Rekve_StemmensMagi_boganmeldelse_e
LIVING VOICE

bottom of page