top of page

NY PODCAST:
STEMMEBÅNDET

En podcast med Merete Nørgaard som vært - om stemmen i alle dens afskygninger. 

Hvorfor kan vi ikke lide lyden af vores egen stemme? Hvorfor giver det mening at træne sin stemme? Og hvad vil det sige at have en stemme - både bogstaveligt, men også i eksistentiel og filosofisk forstand?

Lyt med i den nye podcast Stemmebåndet og få svarene, når den erfarne stemmetræner og forfatter Merete Nørgaard interviewer og taler med sine gæster om vigtigheden af stemmen.

I hver episode dykker Merete ned i forskellige temaer, hvor hun bl.a. taler med den erfarne logopæd Lisbeth Holdt om, hvad vores lyd egentlig består af, og hvordan man kan blive bedre til at bruge sin stemme, og når retoriker Nanna Vestgaard og kommunikationsrådgiver Kresten Schultz-Jørgensen taler om, hvilken rolle stemmen spiller, når de rådgiver deres kunder, for eksempel politikere.


Hvad vil det sige at blive hørt? 

I kommende episoder taler Merete med sine gæster om, hvorfor alle har ret til at have en stemme, og hvad vil det sige at blive hørt. Mange interessante spørgsmål bliver diskuteret, fx: Hvorfor har nogle en stemme, der er irriterende at høre på? og hvorfor vil vi ofte hellere høre på en mand end på en kvinde?

Lyd med og bliv klogere på stemmen.

Alle har ret til en stemme, til at bruge den og blive hørt.


Du finder Stemmebåndet på Spotify og i Apples Podcast.

 

Podcast_logo.png
LIVING VOICE

bottom of page