top of page

Kundernes feedback

"Jeg oplevede Merete Nørgaard på Hald Hovedgaard på tre timer gøre en afgørende forskel for 30 danske skønlitterære forfattere. Med empati, humor og et stringent og topprofessionelt fokus bibragte hun workshopdeltagerne en forståelse af stemmens betydning og kommunikative potentiale. Det var på alle planer en oplevelse....og for deltagerne en afgørende transformation."                                                                                                                                  

Christian Have, Kreativ Direktør, Have Kommunikation

 

"Living Voice Leadership forløbet har givet mig nogle stærke og konkrete redskaber til, hvordan jeg kan styrke min gennemslagskraft og autoritet igennem min stemme. Som afledt effekt er jeg blevet mere afklaret om mine egne styrker og kompetencer samt min egen personlige historie. Merete Nørgaard er en skarp formidler og yderst professionel underviser. Hendes stærke faglighed og evne til at skabe en behagelig og tryg atmosfære har været stærkt medvirkende til at få det absolut bedste ud af mig og mine medkursister – samtidigt som vi har haft det sjovt sammen." 

 

Patrik Gustavsson, Forretningsudvikler, ARC

 

"Jeg oplever, der er en åbenhed overfor metoder og værktøjer, der virker. Ligesom der er en åbenhed overfor Meretes metoder både på team og individuelt niveau. Meretes metoder er for mig en ny måde at arbejde med performance på. Det sagt oplever jeg ikke, der er noget hokuspokus i det grundlæggende i Meretes metoder. Helt tilbage til antikken var det anerkendt, at den overbevisende tale populært sagt afhang både af indhold og form, hvor form var afhængig af talerens troværdighed og den følelse han el. hun var i stand til at vække hos modtageren. I dag vil vi nok kalde formen eller kombinationen mellem troværdighed og evnen til at berøre følelser for autenticitet. Indholdet er stadig vigtigt, vi kan bare meget mere, hvis vi også arbejder med formen. Det er det sidste Merete metoder mestre."

 Anna Gitte Lund, HR Direktør TDC

 

"Meget brugbart og direkte anvendeligt både i daglig ledelse samt i performance og præsentationer."

Peter Bo Jørgensen, Speciallæge 


"Der er en sublim balance i Merete Nørgaards LVL træningsforløb. Flowet, progressionen, appetitvækkerne, alt er doseret af en rolig og kompetent hånd. Der bliver gødet og lagt kim ned i deltagerne undervejs, som viser sig til slut. Med stor humor og åbenhed. Jeg har svært ved at begribe, at vi har været det første LVL hold. Det har været så dejligt at være med."

Merete Ørting, Pianist

"Det har været en fornøjelse under Meretes kyndige ledelse, at opdage hvad en stemme og en stemmes dybde betyder for et menneske, også på de dybere planer. Det har været en stor oplevelse at teste mig selv og mit mod af og blive guidet til at lande på sikker grund."

Hans Jacob Petersen, deltager på LVL hold 2

 

"Uanset om du er leder, direktør, konsulent eller selvstændig – ung eller garvet i dit fag - så bliver du inviteret ind i et nyt kapitel af dit liv af Merete (...) Merete vender din ulempe til din fordel, så jeg kan kun give Merete mine allervarmeste anbefalinger med på vejen og et ydmygt TAK for hjælpen."

Signe Rekve, Souschef og organisationskonsulent

1. Voice

Grundlæggende stemmetræning

23. september 2021

5. Purpose

Formål og indlevelse

11. januar 2022

2. Body

Nonverbal kommunikation og kropssprog
26. oktober 2021

Anbefalinger

Kundeoplevelser

Hvad siger andre?

3. Breath

Pausen og åndedrættet

18. november 2021

4. Story

Den gode historie

9. december 2021

bottom of page