LIVING VOICE

LEADERSHIP EXTENSIVE

“Udnyt dit potentiale som menneske og leder. Krop og stemme er dine midler."

 

Modul program med performance- og stemmetræning.

 

Living Voice Leadership er et træningsforløb fordelt på 5 moduler for ledere og formidlere, der vil brænde igennem.

Med professionel træning af stemme og kropssprog styrkes deltagernes autentiske udtryk. Og med virkemidler fra teatrets verden udvikles deltagernes evne til at indtage en scene. Deltagerne lærer at bruge kroppen og stemmen til at mestre og balancere spænding, forventning og eventuel nervøsitet, så der kan leveres en overbevisende og autentisk performance. Det uanset om det er at levere et oplæg for direktionen, til en større forsamling, deltage i et møde eller på elegant vis få markeret sit standpunkt i en diskussion.

 

Forløbet er bygget op af 5 moduler og undervejs arbejder vi med med den enkeltes unikke stemme og historie for at styrke gennemslagskraft og lederskab med udgangspunkt i et autentisk jeg. 

 

Forløbet er designet, så deltagernes nye færdigheder trænes og forankres i praksis undervejs og støtter udviklingen af kreativitet og opfindsomhed, kunsten at improvisere og ikke mindst evnen til at lytte. Alt sammen med det formål at skabe værdifulde forandringer.

 

UDBYTTE

 • Du styrker dine kommunikative evner og bliver en ekstraordinær, intuitiv taler

 • Du lærer at performe ud fra dit autentiske jeg - din indre og ydre stemme får samme retning

 • Dine bedste performanceværktøjer fremhæves

 • Du kan fremover indtage scenen som den, du er – uden forberedelse

 • Du får redskaberne til transformere dig selv og din omverden gennem din performance

 • Du lærer at elske din stemme og bruge den til din fordel

 

MÅLGRUPPE

Kurset er målrettet formidlere i bredeste forstand: undervisere, foredragsholdere, facilitatorer, specialister, 

HR-ansvarlige, projektledere, koordinatorer, politikere, bestyrelsesformænd og andre, der ønsker at beherske evnen til at brænde igennem professionelt

KURSET BESTÅR AF

 •  5 heldagsmoduler med oplæg og træning af din performance

 •  Undervisningmateriale med bl.a. øvelsesvideo og skriftligt materiale.

FORM 

Undervisningen er en blanding af individuelle - og holdøvelser. Aktiv scenetræning er et gennemgående element og alle deltager aktivt for at få maksimalt udbytte. Signaturhistorien spiller en central rolle og danner fundamentet for det videre arbejde med din stemme. 

 

DATOER: 

NÆSTE HOLD STARTER DEN 5. MAJ 2021. 
Resten af datoerne kommer snart. Undervisning fra kl. 9.00-16.30 

 

MODUL 1: VOICE – Retten til at være på

Et modul med grundlæggende stemmetræning. Vi træner stemmen, så den rodfæstes i kroppen, og deltagerne lærer at anvende stemmens fulde register og variere diktion, klang, hastighed og stemmestyrke efter forholdene. Der åbnes for stemmens uanede potentiale, og vi arbejder med teknikker til at udvikle stemmen. 

 

Vi opererer med 4 stemmekvaliteter: to maskuline og to feminine, som er repræsenteret i begge køn. 

 

Deltagernes personlige gennemslagskraft styrkes, så der er overensstemmelse mellem de ord og følelser, man vil udtrykke, og den lyd, der kommer ud af munden. Når de fire stemmekvaliteter integreres i kroppen og beherskes, ejes ”retten til at være på”. Hermed opnås autenticitet og naturlig autoritet.

 

MODUL 2: BODY – Kroppens sprog

Nonverbal kommunikation er essentiel, når et budskab skal formidles. Kroppens sprog fortæller en historie og er vores  ”anden stemme”. 

 

Her er fokus på, hvordan kropssprog kan gavne eller skade i arbejdet som leder. Gennem arbejde med kropssprog og stemme lærer deltagerne at maksimere eget og andres skabende potentiale, blandt andet ved at fremtræde scenevant og empatisk.

 

Deltagerne introduceres til ”The Silent Language of leaders” og til teknikker, der skaber en sikker personlig optræden, ligesom der undervises i at aflæse kroppens sprog og lytte empatisk med hele kroppen. 

 

På modulet lærer vi også at skabe tillid og troværdighed ved hjælp af kropssprog og at bruge kropsholdningen bevidst som statusmarkør. 

 

MODUL 3: BREATH – Brænd igennem med nærvær

På dette modul bygger vi videre på modul 1 og 2 og træner det dybe åndedræt og pausen i tale og præsentation. 

 

Arbejdet med pausen og åndedrættet er en del af teknikken til at indtage rummet som taler og til at lære at improvisere. Det overordnede mål er at øge nærværet som leder med; ’executive presence’. Den moderne leder skal gøre sig fortjent til sin legitimitet, og et autentisk nærvær som menneske af kød og blod er en af lederens fornemmeste kvaliteter.

 

Pausen er stemmens ekko og defineres her i modul 3 som evnen til at brænde igennem over for andre mennesker.

 

MODUL 4: STORY – Skab empati med din historie

Alle har en unik historie, en signaturhistorie, ligesom en underskrift eller stemme. Historien handler om dig selv og dine personlige oplevelser og måske allervigtigst: Hvorfor og hvordan du er er blevet den, du er i dag. 

 

Kunsten at kunne fortælle en historie er et stærkt værktøj til at synliggøre og fremhæve personens eller virksomhedens professionelle DNA. Ved at bruge stemme, kropssprog og historie skabes en narrativ empati, der vil få tilhørerne til at lytte aktivt og leve sig ind i budskabet. En stærk personlig historie kan skabe en umiddelbar forbindelse til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

 

På dette modul arbejder vi med at formulere og præsentere den enkelte deltagers personlige historie. Et stærkt lederskab bygger på modet til at turde bruge sin unikke stemme, originalitet og individuelle historie. 

 

MODUL 5: PURPOSE – Sjælen skal med

På modul 5 stiller vi ind på deltagernes livsformål og implementerer de fire foregående modulers værktøjer. 

 

For at fremstå autentisk må man have sjælen med i sin formidling eller performance. Et forbillede for denne kontakt til sjælen er William Shakespeares dramatiske tekster, der i taler og replikker opsummerer essensen af en idé eller formidler store tanker om formål med styrke og effekt.

 

Ved at indøve forskellige tekster fra Shakespeare, der relaterer til ledelse, tvinger vi stemmen, kroppen, hjertet og intellektet til at arbejde sig ind i en strøm, der bliver til forvandlende tale, ’transformational speaking’.

 

Shakespeares tekster har i en årrække været brugt i ledelsesundervisning på engelske og amerikanske kurser og universiteter. ”Shakespeare in Business” giver deltagerne mulighed for gennem Shakespeares tekster at lære at finde essensen i deres tale og bruge den til at nå deres mål.

 

DIN INVESTERING - 25.700 kr. (ekskl. moms)

 • Kan betales i 4 rater à kr. 6.500,- ekskl. moms

 • Enkelte moduler: kr. 6.000,- ekskl. moms pr. stk.

 

INKLUDERET

 • 5 moduler, video med øvelser, tekster og undervisningsmateriale. 

 • Forplejning: morgenmad, frokost, kaffe/te, kage, frugt og snacks.

TILMELD DIG VED AT KONTAKTE MIG PÅ: 

Merete Nørgaard

Tlf.. 26 15 55 92
info@livingvoice.dk

 

Se anmeldelser af Stemmens Magi

 

KUNDERNES FEEDBACK 

"Jeg oplevede Merete Nørgaard på Hald Hovedgaard på tre timer gøre en afgørende forskel for 30 danske skønlitterære forfattere. Med empati, humor og et stringent og topprofessionelt fokus bibragte hun workshopdeltagerne en forståelse af stemmens betydning og kommunikative potentiale. Det var på alle planer en oplevelse....og for deltagerne en afgørende transformation."                                                                                                                                   Christian Have, Kreativ Direktør, Have Kommunikation

 

"Living Voice Leadership forløbet har givet mig nogle stærke og konkrete redskaber til, hvordan jeg kan styrke min gennemslagskraft og autoritet igennem min stemme. Som afledt effekt er jeg blevet mere afklaret om mine egne styrker og kompetencer samt min egen personlige historie. Merete Nørgaard er en skarp formidler og yderst professionel underviser. Hendes stærke faglighed og evne til at skabe en behagelig og tryg atmosfære har været stærkt medvirkende til at få det absolut bedste ud af mig og mine medkursister – samtidigt som vi har haft det sjovt sammen." 

Patrik Gustavsson, Forretningsudvikler, ARC

 

"Jeg oplever, der er en åbenhed overfor metoder og værktøjer, der virker. Ligesom der er en åbenhed overfor Meretes metoder både på team og individuelt niveau. Meretes metoder er for mig en ny måde at arbejde med performance på. Det sagt oplever jeg ikke, der er noget hokuspokus i det grundlæggende i Meretes metoder. Helt tilbage til antikken var det anerkendt, at den overbevisende tale populært sagt afhang både af indhold og form, hvor form var afhængig af talerens troværdighed og den følelse han el. hun var i stand til at vække hos modtageren. I dag vil vi nok kalde formen eller kombinationen mellem troværdighed og evnen til at berøre følelser for autenticitet. Indholdet er stadig vigtigt, vi kan bare meget mere, hvis vi også arbejder med formen. Det er det sidste Merete metoder mestre."        

 Anna Gitte Lund, HR Direktør TDC

 

"Meget brugbart og direkte anvendeligt både i daglig ledelse samt i performance og præsentationer."

Peter Bo Jørgensen, Speciallæge 


"Der er en sublim balance i Merete Nørgaards LVL træningsforløb. Flowet, progressionen, appetitvækkerne, alt er doseret af en rolig og kompetent hånd. Der bliver gødet og lagt kim ned i deltagerne undervejs, som viser sig til slut. Med stor humor og åbenhed. Jeg har svært ved at begribe, at vi har været det første LVL hold. Det har været så dejligt at være med."

Merete Ørting, Pianist

"Det har været en fornøjelse under Meretes kyndige ledelse, at opdage hvad en stemme og en stemmes dybde betyder for et menneske, også på de dybere planer. Det har været en stor oplevelse at teste mig selv og mit mod af og blive guidet til at lande på sikker grund."

Hans Jacob Petersen, deltager på LVL hold 2

 

"Uanset om du er leder, direktør, konsulent eller selvstændig – ung eller garvet i dit fag - så bliver du inviteret ind i et nyt kapitel af dit liv af Merete (...) Merete vender din ulempe til din fordel, så jeg kan kun give Merete mine allervarmeste anbefalinger med på vejen og et ydmygt TAK for hjælpen."

Signe Rekve, Souschef og organisationskonsulent
 

Hent tekst som pdf HER

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2021 LIVING VOICE

Merete Nørgaard

Tel +45 26 15 55 92

info@livingvoice.dk

 • Instagram - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle