top of page

Anmeldelse af Stemmens Magi af Signe Rekve

Signe Rekve, Souschef og organisationskonsulent


Uanset om du er leder, direktør, konsulent eller selvstændig – ung eller garvet i dit fag - så bliver du inviteret ind i et nyt kapitel af dit liv af Merete.

Jeg vidste som udgangspunkt kun, at jeg bøvlede med mine nerver før og under et oplæg, men jeg vidste ikke at formidling i den grad er et håndværk som jeg havde til gode at lære. Med tanke på alle de oplæg og foredrag jeg har skælvet mig igennem helt utrænet, ville jeg ønske jeg havde mødt Merete noget før.

Efter at have deltaget på Meretes kursusforløb, har jeg nu en værktøjskasse fuld af konkrete metoder, teori og tricks der gør, at jeg (næsten) glæder mig til næste gang jeg skal på, så jeg kan afprøve de forskellige elementer igen. For nerverne kan ingen fjerne, men jeg er ikke bange for dem mere. Nervøsitet lammer og skræmmer mig ikke længere – det er bare et vilkår, som jeg nu takket være Merete, kan tage livtag på og arbejde igennem, i stedet for at flygte fra. Og måske endda formidlingen bliver ekstra autentisk takket være nerverne?

Merete vender din ulempe til din fordel, så jeg kan kun give Merete mine allervarmeste anbefalinger med på vejen og et ydmygt TAK for hjælpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Signe_Rekve_StemmensMagi_boganmeldelse.j
bottom of page