top of page

MODUL 4:
STORY – Skab empati med din historie
Onsdag den 11. januar 2023

Alle har en unik historie, en signaturhistorie, ligesom en underskrift eller stemme. Historien handler om dig selv og dine personlige oplevelser og måske allervigtigst: Hvorfor og hvordan du er er blevet den, du er i dag. 

 

Kunsten at kunne fortælle en historie er et stærkt værktøj til at synliggøre og fremhæve personens eller virksomhedens professionelle DNA. Ved at bruge stemme, kropssprog og historie skabes en narrativ empati, der vil få tilhørerne til at lytte aktivt og leve sig ind i budskabet. En stærk personlig historie kan skabe en umiddelbar forbindelse til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

 

På dette modul arbejder vi med at formulere og præsentere den enkelte deltagers personlige historie. Et stærkt lederskab bygger på modet til at turde bruge sin unikke stemme, originalitet og individuelle historie. 

1. Voice

Grundlæggende stemmetræning

5. oktober 2022

5. Purpose

Formål og indlevelse

2. februar 2022

2. Body

Nonverbal kommunikation og kropssprog
2. november
2022

Anbefalinger

Kundeoplevelser

Hvad siger andre?

3. Breath

Pausen og åndedrættet

7. december 2022

4. Story

Den gode historie

11. januar 2023

Forløbet er designet, så deltagernes nye færdigheder trænes og forankres i praksis undervejs og støtter udviklingen af kreativitet og opfindsomhed, kunsten at improvisere og ikke mindst evnen til at lytte. Alt sammen med det formål at skabe værdifulde forandringer.

FORM 

Undervisningen er en blanding af individuelle - og holdøvelser. Aktiv scenetræning er et gennemgående element og alle deltager aktivt for at få maksimalt udbytte. Signaturhistorien spiller en central rolle og danner fundamentet for det videre arbejde med din stemme. 

DIN INVESTERING - 25.700 kr. (ekskl. moms)

  • Kan betales i 4 rater à kr. 6.500,- ekskl. moms

  • Enkelte moduler: kr. 6.000,- ekskl. moms pr. stk.

 

INKLUDERET

  • 5 moduler, video med øvelser, tekster og undervisningsmateriale. 

  • Forplejning: morgenmad, frokost, kaffe/te, kage, frugt og snacks.
     

Forløbet foregår på Skodsborg Kurhotel.
 

TILMELD DIG VED AT KONTAKTE MIG PÅ: 
 

Merete Nørgaard

Tlf. 26 15 55 92
info@livingvoice.dk

bottom of page