top of page

Anmeldelse af Stemmens Magi af Sarah Hammeken

Sarah Hammeken, Executive Coach
 

Denne bog har hjulpet mig med, at stå stærkere i mig selv i en formidlingssituation.

Jeg elsker at bogen både indeholder de psykologiske udfordringer, som oftest spænder ben for at vi kan være autentiske og selvsikre i vores kommunikation, og samtidig giver dig konkrete værktøjer til kropssprog, stemmeføring og åndedræt. 

 

Der var mange gode øvelser i bogen, som jeg afprøvede med stor succes (efter at jeg var kommet mig over at føle mig lidt dum skrålende hjemme i stuen) og som jeg med stor fordel kan bruge fremover. 

 

Hvor andre præsentations- og kommunikationsbøger kan blive meget tekniske, så kunne jeg især godt lide Merete Nørgaards tilgang som handler om, at vi skal blive mere autentiske og personlige i vores kommunikation. At styrken eller magien i virkeligheden handler om at finde ind til vores egen stemme og turde formidle den. 

 

Det var meget inspirerende at læse cases om andre, som er lykkedes, samt Meretes egen personlige rejse til at finde sin stemme og ståsted.


Jeg vil varmt anbefale denne bog til alle, både de som føler sig usikre eller sikre i deres kommunikation, da alle kan have gavn af at udvikle deres personlige stemme og få større gennemslagskraft.

 

bottom of page