LIVING VOICE

LEADERSHIP INTENSIVE

"Alle kan brænde igennem".

Til dig der er leder og formidler eller har ambitioner om at blive det.


2 dages workshop med performance- og stemmetræning.

 

Living Voice Leadership er en intensiv workshop for mennesker, der ønsker at brænde igennem. Alle er velkomne. Med professionel stemmetræning, fokus på kropssprog og virkemidler fra teatrets verden udvikler vi deltagernes autentiske udtryk og evne til at indtage en scene.

 

Merete Nørgaard har udviklet og gennemfører programmet. Meretes professionelle baggrund er skuespiller og master i teater og stemmetræning. Hun har hjulpet en lang række ledere i det danske erhvervs- og kulturliv med at forbedre deres fremtoning.

 • Bliv en ekstraordinær intuitiv taler

 • Lær at performe ud fra dit autentiske jeg

 • Indtag scenen som den, du er – uden forberedelse

 • Transformér dig selv og verden gennem din performance

 • Fremhæv dine bedste performance – værktøjer

 • To intense dage med mulighed for individuel træning efterfølgende

 • Hovedvægten ligger på øvelser krydret med eksempler og teori

 

I løbet af de to dage gennemgår vi Voice, Body, Breath, Story og Purpose. Tilsammen vil de finde din unikke stemme, skabe din historie, styrke din personlige gennemslagskraft og samle dig som menneske ud fra dit autentiske jeg. 

 

Vi vil udvikle både kreativitet og opfindsomhed : transformerende tale, high performance og ikke mindst kunsten at kunne improvisere som en afspejling af din egen selvindsigt og evne til at lytte.

 

FORM
 

Undervisningen er en blanding af individuelle - og holdøvelser. Aktiv scenetræning er et gennemgående element og alle deltager aktivt for at få maksimalt udbytte. Signaturhistorien spiller en central rolle og danner fundamentet for det videre arbejde med din stemme. 

 

TID og STED ​

Workshoppen afholdes i skønne omgivelser på KurHotel Skodsborg, nord for København,

hvor de smukke rammer og den dejlige forplejning fuldender oplevelsen. 

Datoer for næste workshop kommer snarest. 

 

DIN INVESTERING: Kr. 11.500,- ekskl. moms.


Inklusiv:

Morgenmad, frokost, kaffe/te, kage, frugt m.m.

 

TILMELD DIG VED AT KONTAKTE MIG PÅ: 

Merete Nørgaard

Tlf.. 26 15 55 92
info@livingvoice.dk

 

 

Hent pdf-fil HER

 

Kunderne siger:

"Meget veltilrettelagt, fantastisk positiv energi og et godt niveau - alle blev udfordret og forbedrede sig.
Merete er god til, at favne den enkelte, skubbe på og skabe et tillidsfuldt rum, hvor man tør give sig 100%. Der var en god balance mellem faglig formidling og øvelser. På blot 2 dage har jeg fået simple, men meget relevante redskaber ind under huden og med mig hjem. De simple justeringer har gjort en stor forskel (også efter kurset), så alt i alt et meget stort udbytte af 2 dage. Jeg har fået mere ro, bedre forbindelse mellem hoved og krop og gode redskaber, jeg kan bruge fremover."


Marie Langmarch,
Kræftens Bekæmpelse

 

"Living Voice Leadership forløbet har givet mig nogle stærke og konkrete redskaber til, hvordan jeg kan styrke min gennemslagskraft og autoritet igennem min stemme. Som afledt effekt er jeg blevet mere afklaret om mine egne styrker og kompetencer samt min egen personlige historie. Merete Nørgaard er en skarp formidler og yderst professionel underviser. Hendes stærke faglighed og evne til at skabe en behagelig og tryg atmosfære har været stærkt medvirkende til at få det absolut bedste ud af mig og mine medkursister – samtidigt som vi har haft det sjovt sammen" 

 

Patrik Gustavsson,

forretningsudvikler, ARC

 

Lige fra første ord satte Merete Nørgaard scenen og med stor indsigt og professionalisme hjalp hun os med at få øje på, hvordan vi hver især kan arbejde videre med vores eget stemmepotentiale. Når det handler om det talte ord, er stemmen alfa og omega. Du kan lære nok så mange tekniske præsentationskneb, men har du ikke din stemme med dig, er alt andet lige meget. Eminent og ekstraordinært forløb".

Per Korup-Lauridsen, 

Afdelingschef SAMPENSION, Hellerup

 

"Meget brugbart og direkte anvendeligt både i daglig ledelse samt i performance og præsentationer"


Peter Bo Jørgensen,

Speciallæge

 

 

© 2020 LIVING VOICE

Merete Nørgaard

Tel +45 26 15 55 92

info@livingvoice.dk

 • Instagram - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle